Webshop gordijnen:

Webshop raamdecoratie:

Wij geven u gratis advies

Bel ons, wij zitten voor u klaar!

(0224) 850 655

ma / vr 09:00 tot 18:00

Contactgegevens

Gestoffeerd.nl

Telefoon (0224) 850 655
Email info@gestoffeerd.nl

PVC vloeren

Wel de lusten, maar niet de lasten. Wij verkopen en leggen PVC planken met de uitstraling van een houten vloer, die onderhoudsarm is. De planken zijn leverbaar in vele soorten houtkleuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Het reliëf, de noesten en de kleur, met en zonder V-groef of gelegd met een accentbies, ademen ze de sfeer van een authentieke houten vloer, maar ze zijn goedkoper en makkelijker in onderhoud.

Het grote voordeel. Ze zijn bijna in het hele huis toepasbaar, ook natte ruimtes.

Vloerverwarming?
Geen probleem, dit product geleid de warmte perfect en is door zijn geringe dikte dus uitermate geschikt. Heeft u nu plavuizen liggen met vloerverwarming?
Wilt U iets anders, maar ziet U er tegen op om de plavuizen er uit te halen. Ook geen probleem. Wij egaliseren uw vloer en leggen er een PVC planken overheen. Zo blijft U toch genieten van een lekker warme vloer.

Heeft U een woning waar de vloeren van hout zijn?
Wij hebben een perfecte ondervloer waar wij deze mee uitvlakken als oplossing.
Deze ondervloer egaliseerd de vloer niet alleen, maar isoleerd hem tevens, dus geen last meer van optrekkende koude.

Appartement (verplichte demping 10 Decibel)
Ook hiervoor is een ondervloer die 12 DB dempt. Met deze ondervloer voldoet u aan alle eisen die gesteld worden wat demping betreft.
U krijgt hier een certificaat bij. Vaak verlangt door de vereniging van eigenaren.

Wij raden u dan ook van harte aan om de mogelijkheden te bekijken van vloerverwarming in combinatie met uw toekomstige PVC vloer.

Nooit meer schuren, lakken, in de was of olie zetten. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van vlakke vloerbedekking, maar willen wel de uitstraling van een houtenvloer.

Wij als vloerspecialisten houden ons al jaren bezig met het leggen van deze vloeren. Het is dan ook heel belangrijk dat de vloeren van tevoren geëgaliseerd worden of op een MDF ondervloer geplaatst worden, voor een spiegelglad eindresultaat. In combinatie met een MDF ondervloer mogen de PVC planken ook gelegd worden in appartementen.

Minimale demping inclusief PVC planken 14 dB. (verplicht 10 dB)
Daarnaast uitermate geschikt voor vloerverwarming en leverbaar in bijna alle houtkleuren. De hoge slijtvastheid en het gemak van onderhoud zijn kenmerkend voor onze PVC planken vloeren. Ongevoelig voor vocht en vuil, dus zeer geschikt voor alle ruimtes, woonkamer, keuken, bijkeuken en zelfs de badkamer. Eenvoudig schoon te maken met stofwisser en dweil. Aangename demping van loopgeluiden, geen zogenaamd “klik-klak effect”.

Houd U van de uitstraling van een houten vloer, maar ziet u op tgen het onderhoud, kom dan eens vrijblijvend bij ons in de winkel kijken.

Moderne, klassieke of ruige vloer met of zonder V-groef of accentstrook, door de grote diversiteit van dessins is er voor elk interieur wel een passende vloer.

Nadelen PVC vloeren:

- Grote kwaliteitsverschillen.

- PVC vloeren zijn zelf moeilijk te leggen.(uitzondering click pvc)

- Strenge eisen aan de ondervloer, de onder ondervloer moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn.

- Egaliseren door middel van egaline, of speciaal daarvoor ontwikkelde MDF platen (jumpax) dit is echt een vereiste de kleinste oneffenheid ziet u terug in uw vloer als dit niet goed gebeurd.

- Een goedkope pvc vloer heeft een kwalitatief mindere toplaag.(eerder slijtage plekken)

Doordat er hoge eisen worden gesteld aan de ondervloer en het een moeilijk product is om zelf te leggen. Wordt de prijs wel degelijk opgeschroefd. “dit is absoluut niet onze intentie”. Wat wel onze intentie is en waar wij naar streven is dat u als klant straks een vloer heeft liggen waar u trots op bent. Een vloer die mooi is en ook mooi blijft, daar streven wij naar.
U bent tenslotte de beste reclame die wij ons kunnen wensen.

Voordelen pvc vloeren:

PVC vloeren geven uw interieur een unieke uitstraling. De vloeren zijn gemaakt van een duurzame vinylsoort en leverbaar in talloze uitvoeringen. Bijvoorbeeld PVC vloeren die er uit zien als hout, maar zonder de nadelen van hout. Ook zijn er er tegels verkrijgbaar met zeer realistiche motieven van grind, natuursteen, aluminium, of glas. Er is zoveel mogelijk met PVC.

De voordelen van een pvc vloer zijn:

- Geluiddempend.

- Waterbestendig.

- Hygiënisch.

- Voelt warm aan.

- Goedkoop.(relatief)

- Onderhoudsvriendelijk.

- slijtvastheid. (niet krasvast)

- Uitermate geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren zijn veel stiller dan houten e.o. laminaat vloeren, dat is een groot voordeel. Het klik klakkende geluid van een houten/laminaat vloer waar mensen over heen lopenis voor veel mensen ook een deel van hun vloerervaring die je dus mist bij een PVC vloer. Waar iedereen het wel over eens is is de prijs de slijtvastheid het gemakkelijke onderhoud en de vele mogelijkheden die PVC vloeren te bieden hebben. Er is eigenlijk nooit eerder een vloer geweest waar u (bijna) net zoveel rendement op uw vloerverwarming haalde als bij (natuursteen) tegels.

Voor vragen en of het maken van een afspraak,0224-850655. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.