Webshop gordijnen:

Webshop raamdecoratie:

Wij geven u gratis advies

Bel ons, wij zitten voor u klaar!

(0224) 850 655

ma / vr 09:00 tot 18:00

Contactgegevens

Gestoffeerd.nl

Telefoon (0224) 850 655
Email info@gestoffeerd.nl

Referenties

Ingrid Dekker
Zo blij met de gordijnen! Bedankt voor de goede service Friso!
Zonneveld
Jongens langs deze weg nogmaals bedankt voor de schitterende pvc vloer. Zo mooi en strak gelegd. Tot de volgende klus.
Wiebe Schipmölder
12 november 2018. Wij zijn zeer tevreden met de pvc-vloer. Deze is geplaatst op een plavuizenvloer met vloerverwarming van 25 jaar oud. Alles verliep perfect. Afspraken, offerte en het vakwerk van de mannen Friso ,Juri en Matthijs. Wat opviel was het zeer schone werken en de zorg die ze hadden voor de klant. Een overdekte kar voor de meubels en “hondjes” voor de zware stukken zoals piano en houtkachel. Ontzettend bedankt voor de goede zorg en het vakwerk.
AKKERMAN
FRISO,toppie hoe jij de vloerbedekking heb gelegd.petje af, wat een vakman.
Cora en Ton
Zelfs na een fout bij de huidige leverancier heeft Gestoffeerd.nl ons bijzonder goed geholpen. Prima service.
Aanbevelingswaardig
David en Joke
Gestoffeerd.nl (Friso en Jury)hebben bij ons zowel boven als beneden de vloeren (Mflor) en de trappen (tapijt)gelegd met een topresultaat. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hun dan ook bij een ieder aanbevelen.
Superresultaat, Superservice, Superprijs!
Per en Jolanda Blokdijk
Niet alleen groot vakmanschap, maar ook de omgang van Friso en Matthijs met ons was erg aangenaam. Ze nemen de tijd voor je en denken mee. Wij hebben zowel pvc vloeren laten leggen, raamdecoratie laten monteren als onze houten vloer laten opknappen. Echt een aanrader. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!!
Bittu
Fijn dat alles zo vlotjes vooerlpt bij jullie. Een paar dagen zonder koelkast is beter te doen dan weken zonder verwarming met -10 graden buiten Wanneer gaan jullie officieel verhuizen?
Daan en joyce
Na onze verbouwing van de keuken en de aanleg van vloerverwarming hebben wij door gestoffeerd.nl de vloer laten egaliseren en pvc laten plaatsen. Het eindresultaat is prachtig. Zeer tevreden over het advies,en de service.Wij hebben het gevoel gehad dat je hier nog echt een klant bent.Complimenten en aan te bevelen.

zijlstra
ik ben heel tevreden met de gelegde pvc vloer, mooi afgewerkt, echt vakwerk , ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen ga zo door jongens.
Weijers
Deze jongens zijn hartstikke betrouwbaar in hun afspraken en werken kei hard!
Monica
Top gedaan! Heel tevreden met de nieuwe vloer. Dank je!
karin en gerrit
Bij deze nogmaals dank voor onze prachtige nieuwe pvc vloer.
Lia en Gabriel Pasma
Friso, het was een uitdaging om onze camper van nieuw zeil te voorzien maar het is fantastisch gelukt!!! Vakwerk. Wij zijn zeer tevreden.
Fam. Smidt
Super service en mooi vakwerk afgeleverd Friso, zijn dik tevreden. Topper een echte aanrader!!!
Martijn
Supersnelle levering en vakkundig zijl gelegd in de nieuwe woning van mijn vader! Een echte vakman die Friso!!!!
Kees en Tanja post
Wat een service! drie jaar geleden de trap bij ons gedaan en nadat er een ongelukje was gebeurd met een trap trede en wij nog een stukje tapijt op zolder hadden liggen. Hebben ze deze kosteloos vervangen, echt super top, hoop dat wij op deze mannier jullie toch een beetje kunnen bedanken.
André en Gerda Doves
Wij zijn bij Friso gekomen via de verzekering.
We kunnen alleen maar zeggen dat wij erg blij waren met deze aanbeveling.
Friso geeft goed advies, alles naar tevredenheid gestoffeerd en zeer goede service. Een aanbeveling waard.
Marc en Monique Meekhof
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk door Friso. Een hele goede service. Je hoeft alleen uit te zoeken wat je wilt hebben en Friso regelt alles voor je. Van het leveren van de materialen tot het ophangen en/of leggen van de materialen. Nu alleen nog de bekleding van de trap uitzoeken en dan heeft Gestoffeerd.nl ons hele huis gestoffeerd. Perfect!
Plas
Friso heeft voor onze verstandelijke gehandicapte dochter in Midgard haar kamer van nieuwe gordijnen voorzien en rekening houdend met haar specifieke woonomgeving uitstekend maatwerk geleverd.
Onze dank hiervoor
van haar ouders !!
Familie smit
Friso en Collega bij deze nogmaals onze dank voor jullie geleverde werk en bedankt voor de zeer gezellige dag. Als we nog eens iets nodig hebben weten we jullie te vinden
Jeroen
Gestoffeerd heeft bij ons de raamdecoratie verzorgd! we zijn hier super tevreden over!